Over ons

Café Ons Thuis is opgericht in 2019 en heeft officieel de deuren geopend op 1 januari 2020. Ons doel is vanaf moment één geweest om onze gasten de ultieme horeca-ervaring aan te bieden.

Van een geweldige kop koffie tot heerlijke bieren en van een sappige burger tot lekkere vegetarische hapjes, voor elke gast doen we dagelijks ons best om het beste van het beste op tafel te zetten. Om dit te bereiken werken wij als team heel hard om onszelf continu te verbeteren. Zo is vrijwel alles wat uit onze keuken komt huisgemaakt en zo lokaal mogelijk gekocht en hebben we alle dranken die we serveren ook zelf geproefd om de gast zo goed mogelijk te kunnen adviseren. Dit combineren we met een ambiance waarin iedereen zichzelf kan zijn en welkom is.

Welkom bij Ons Thuis!
Alt image
Stacks Image 20

Simon

In 2019 ging mijn jongensdroom in vervulling: een eigen kroeg! Zonder noemenswaardige horeca-ervaring ben ik in het diepe gesprongen en in snel tempo heb ik ontzettend veel bijgeleerd. Nu ben ik de trotse eigenaar van café Ons Thuis, een café waar productbeleving hoog in het vaandel staat, zonder daarbij de ouderwetse gezelligheid te vergeten. Ik ben altijd in voor een gezellige babbel, dat mag eigenlijk overal over gaan!
Samen met mijn vrouw Naomi en mijn twee zoons Damiën en Gabriël woon ik boven het café. Het is dus heel letterlijk ‘mijn thuis’, maar ik vind het belangrijk dat iedereen zich bij Ons Thuis voelt.

Henry

De horeca begon voor mij al vanaf mijn studententijd in Maastricht, daarna kon ik er geen afscheid meer van nemen. Nu sta ik met veel enthousiasme bij Ons Thuis klaar om jullie beleving compleet te maken. Naast je biertje wil je natuurlijk een lekkere borrelplank, een malse burger of spareribs die van het bot afvallen.
Alt image
Stacks Image 156
Henry
Lorem ipsum dolor sit amet, sapien platea morbi dolor lacus nunc, nunc ullamcorper. Felis aliquet egestas vitae, nibh ante quis quis dolor sed mauris. Erat lectus sem ut lobortis, adipiscing ligula eleifend, sodales fringilla mattis dui nullam. Ac massa aliquet.
Alt image
Stacks Image 171

Naomi

Bij de start van Ons Thuis zei ik: ‘Ik spring wel bij wanneer dat nodig is.’ Nu kan ik me geen avond meer voorstellen dat ik niet even in de kroeg langskom, al is het maar om even een babbeltje te maken en koffie te drinken.
Ondertussen doe ik meer achter de schermen, omdat ik meer op kantoor werk, maar in de avonden sta ik nog graag op het terras met een dienblad!
Alt image
Stacks Image 221
Kom langs!
Heidebloemstraat 7
6533 SL Nijmegen
ObscureMyEmailINFO
Betalen
Je kunt bij ons contant en contactloos met PIN betalen.
Café Ons Thuis - Over ons

Wij serveren zelfgebakken cookies bij de koffie, maar ook online om onze website te verbeteren en te laten functioneren.