Evenementen

Met enige regelmaat organiseren we proeverijen of thema-evenementen. Hieronder vind je de aankomende evenementen en kun je meteen kaarten bestellen. Zo ben je zeker van een plek en van een gezellige avond! Kijk ook in onze agenda op Facebook voor alle aankomende evenementen.

LARP diners

Bestel kaarten voor de avondmaaltijden die wij verzorgen bij LARP evenementen.

Whisky Masterclass

Tijdens onze whisky masterclass proef je zes unieke, exclusieve whisky's die we speciaal selecteren voor deze proeverij. Een liefhebber mag deze proeverij echt niet missen!
Gezien de bijzondere whisky's is deze proeverij net wat duurder, voor €65,- euro ben je ingeschreven voor een onvergetelijke avond.
We beginnen zaterdag 25 februari om 19.00 uur!

NELIS live

Geniet mee van de live EP presentatie van NELIS op 17 februari! Pakkende en relateerbare teksten op hiphop beats of gitaarspel, nummers met een boodschap, nummers zonder boodschap, NELIS brengt het allemaal. Met een flinke dosis charme én zelfspot is een optreden van NELIS iedere keer een unieke ervaring.
Er is geen plan, maar wel veel plezier.

Schrijf je op tijd in, zo weten wij hoeveel plekken er beschikbaar zijn!

Cocktail Clinic

Wil jij leren hoe je de beste cocktails kan shaken? Neem dan bij ons een kijkje in de keuken en leer het van de beste.
Je leert in deze clinic om drie soorten cocktails te shaken. Het eindresultaat? Dat mag je lekker zelf opdrinken!
De clinic begint op zaterdag 11 februari vanaf 20.00 uur.

Oersoep proeverij

Samen met Oersoep organiseren wij een proeverij waarin hun prachtige bieren centraal staan. Wil jij ook meedoen met deze heerlijke proeverij, compleet met hapjes uit eigen keuken? Schrijf je dan in!
We beginnen op zaterdag 4 maart om 19.00 uur!

Port proeverij

We serveren in deze proeverij zes verschillende ports met een goedgevulde borrelplank. Wil jij meegenieten? Schrijf je dan in!
We beginnen zaterdag 11 maart om 19.00 uur.

Whisky proeverij

We serveren in deze proeverij zes verschillende whisky's van zes verschillende vaten. Henry maakt voor elke whisky een hapje wat de smaken complimenteert. Wil jij meegenieten? Schrijf je dan in!
We beginnen zaterdag 1 april om 19.00 uur.
Alt image
Stacks Image 49
Kom langs!
Heidebloemstraat 7
6533 SL Nijmegen
ObscureMyEmailINFO
Betalen
Je kunt bij ons contant en contactloos met PIN betalen.
Café Ons Thuis - Evenementen

Wij serveren zelfgebakken cookies bij de koffie, maar ook online om onze website te verbeteren en te laten functioneren.