Evenementen

Met enige regelmaat organiseren we proeverijen of thema-evenementen. Hieronder vind je de aankomende evenementen en kun je meteen kaarten bestellen. Zo ben je zeker van een plek en van een gezellige avond! Kijk ook in onze agenda op Facebook voor alle aankomende evenementen.

LARP diners

Bestel kaarten voor de avondmaaltijden die wij verzorgen bij LARP evenementen.

Pubquiz

Om de donderdag organiseren wij een unieke pubquiz! Doet jouw team mee voor de hoofdprijs? Schrijf je dan nu in!
Een team bestaat uit minimaal 2 en maximaal 6 personen. Deelname is gratis. De quiz begint elke keer om 20.00 uur!

Halloween: Vampire Masquarade

Time to get spooky! Ons Thuis verandert in een waar spookhuis waar iedereen moet oppassen, want achter elk masker kan een ander gevaar schuilgaan...
Schrijf je voor € 5,- voor Ons Spookhuis en je ontvangt van ons bij binnenkomst een spookachtig welkomstdrankje!

Wijn proeverij

Tijdens deze wijnproeverij proeven we samen zes verschillende wijnen. Samen verkennen we wijnstreken, druifsoorten en wat dat allemaal doet met wijn. We serveren een borrelplank met hapjes die bij de wijnen passen.
Schrijf jij je ook in? We beginnen zaterdag 23 september om 19.00 uur!

Oktoberfest

Grüß Gott! Oktoberfeest vier je dit jaar gewoon in Nederland bij café Ons Thuis. We serveren een echt Duits buffet en zetten de lekkerste Duitse bieren op de tap. Vier je met ons mee? Schrijf je dan in voor het buffet, waar je van kan genieten op vrijdag 29 en zaterdag 30 oktober vanaf 19.00 uur!

Bokbier proeverij

Het is bokkenseizoen! Om dat te vieren serveren wij tijdens deze proeverij onze 6 favoriete bokbieren samen met bijpassende hapjes. Heb jij al zin om een geheel verzorgde bokkentocht mee te maken bij Ons Thuis?
We beginnen zaterdag 7 oktober om 19.00 uur!

Oud en nieuw

Hi there old sport... Ben jij klaar voor een spetterend oud en nieuw, in stijl van de jaren '20? Samen vieren we oudjaarsavond met een prachtig buffet en oliebollen. En we luiden het nieuwe jaar in met champagne.
Kom jij ook in een 'Black Tie' outfit, geïnspireerd op The Great Gatsby? Wij zorgen voor de rest!

Let op: er zijn maar maximaal 60 tickets beschikbaar voor dit evenement. Zorg ervoor dat je op tijd jouw tickets reserveert!
Alt image
Stacks Image 49
Kom langs!
Heidebloemstraat 7
6533 SL Nijmegen
ObscureMyEmailINFO
Betalen
Je kunt bij ons contant en contactloos met PIN betalen.
Café Ons Thuis - Evenementen