Evenementen

Met enige regelmaat organiseren we proeverijen of thema-evenementen. Hieronder vind je de aankomende evenementen en kun je meteen kaarten bestellen. Zo ben je zeker van een plek en van een gezellige avond! Kijk ook in onze agenda op Facebook voor alle aankomende evenementen.

LARP diners

Bestel kaarten voor de avondmaaltijden die wij verzorgen bij LARP evenementen.

Pubquiz

Om de donderdag organiseren wij een unieke pubquiz! Doet jouw team mee voor de hoofdprijs? Schrijf je dan nu in!
Een team bestaat uit minimaal 2 en maximaal 6 personen. Deelname is gratis. De quiz begint elke keer om 20.00 uur!

Oud en nieuw

Hi there old sport... Ben jij klaar voor een spetterend oud en nieuw, in stijl van de jaren '20? Samen vieren we oudjaarsavond met een prachtig buffet en oliebollen. En we luiden het nieuwe jaar in met champagne.
Kom jij ook in een 'Black Tie' outfit, geïnspireerd op The Great Gatsby? Wij zorgen voor de rest!

Let op: er zijn maar maximaal 60 tickets beschikbaar voor dit evenement. Zorg ervoor dat je op tijd jouw tickets reserveert!

Ierse whiskeyproeverij

Ben jij fan van de karakteristiek zachte whiskey die uit Ierland komt? Schrijf je dan snel in voor onze Ierse whiskeyproeverij! In 6 tasters nemen we je mee op reis door de smaken van Ierland. Natuurlijk combineren we dit met heerlijke hapjes!
We beginnen op zaterdag 11 november om 19.00 uur. Ben jij er ook bij?

Winterbier proeverij

Wil jij een avondje lekker borrelen en genieten van onze winterbieren? Doe dan mee op zaterdag 25 november vanaf 19.00. Wij kiezen een heerlijke selectie van de mooiste najaarsbieren uit. Jij hoeft alleen maar te genieten!

Smoked proeverij

Bij Ons Thuis staan we bekend om onze gerookte hapjes. Onze spareribs en pulled pork genieten al van een voorkeursbehandeling op de smoker... Ben je benieuwd wat we allemaal nog meer kunnen maken?
Geef in het vak dieetwensen aan of je graag vegetarisch eet, of dat je gewoon hapjes met vlees wilt krijgen. We beginnen op 2 december om 19.00 uur!
Alt image
Stacks Image 49
Kom langs!
Heidebloemstraat 7
6533 SL Nijmegen
ObscureMyEmailINFO
Betalen
Je kunt bij ons contant en contactloos met PIN betalen.
Café Ons Thuis - Evenementen